Samarbetspartners

Danny Kroetch
Danny Kroetch är Certifierade Master fitter. Han bedriver forskning tillsammans med Utrecht Veterinary University i Holland om hur sadelinpassningen påverkar hästens rörelsemönster och skador på grund av detta. Vi har Danny i Sverige i mellanåt på ”Dare to compare” och föredrag.
www.dksaddlery.com

Eddy Blom
Eddy Blom har i drygt 30 år arbetat utifrån en alternativ helhetssyn med inriktning på hästar, andra djur och människor, med avancerad mineral och vitaminterapi.
Han är bland annat författare till boken ”En speciell hästbok”
www.ameproducts.se

Anna Lidén
Anna Lidén är Diplomerad Hästfysioterapeut, Ridlärare och EquiBalance Coach. Anna därför under åren fortlöpande utbildat mig inom hästhälsa, med hästfysioterapi, massage, sadelinprovning, Equibalance, Equine Touch, Holistic behandling mm. De senaste åren har fokus legat på näring och näringsmedicin, med målsättningen att bli näringsmedicinsk expert på häst.
www.eqvital.se

STAC
Scandinavian Top Athletic Center är ett holistiska toppidrottscenter där helheten lika viktig som de olika delarna – vare sig det handlar om en yrkesskadad axelled som ska rehabiliteras eller världens bästa spjutkastare som vill bli ännu explosivare, starkare och tåligare. Oavsett problem måste man identifiera det bakomliggande effektiva orsakskomplexet. STAC har tränat flera top idrottsmän och kvinnor som tex Jimmy Lidberg-landslagsbrottare, Kevin Adam-hockey professional Canada, Catrin Nilsmark-Golf Professional. Vi vill utnytja STAC:s otroliga kundskap, screning förmåga, korrektiva träning och anpassa den för ryttare. Jag träffar idag många ryttare som är på ett eller annat sätt sneda, vilket gör att sadelinpassningen blir svår.
www.stac.nu

Anne Myrwoll
Sal og Hestetermografering
Anne är utbildad Saddlefit 4 Life ® sadelergonom och är gått EquineIR™ modulen för Unitet Infrared. Det innebär att hon får hjälp av veterinär Joanna Robson och hennes team i USA att analysera IR bilderna och få ett veterinärutlåtande.
Anne säljer DK sadlar i Norge.
www.annemyrvoll.no

Linda Hultkrantz
Linda är utbildad Saddlefit 4 Life ® sadelergonom,  friskvårdskonsulent och hästmassör. Linda behandlar både hästar och människor och utgår från Säffle.
www.shapeit.se