Från och med nu så finns Sportman´s Pride hund- och kattfoder både i gårdsbutiken och i web shopen! Gårdsbutiken öppen enligt överenskommelse mobil 0709-948304 eller email: jeanette@stallrustorp.se

Fri från GMO, endast naturliga råvaror, kort väg från råvara till produktion, producerad med förnybar energi, högt köttinnehåll och 100% smakgaranti.

IMG_3267 fin bild

Sportsman’s Pride Super Premium, foder av absolut bästa kvalité.

I Sportsman’s Pride finner du kyckling eller lamm som de första ingredienserna.

Ingredienser, sammansättningen och balansen mellan fodrets viktiga beståndsdelar ger djuret de bästa förutsättningar för ett långt och sunt liv.

Kvalitetsfoder är den första ingrediensen till en lyckad upplevelse och det lägger grunden till vår Life Quality.

Vitalitet

För att din hund eller katt ska vara i bästa möjliga form har den behov av en rad viktiga näringsämnen.

I Sportsman’s Pride finner du rätt balans av vitamin E i kombination med den mycket viktiga antioxidant ingrediensen Selen. Detta verkar som ett naturligt skydd för cellerna. Vitamin A i kombination med Zink styrker immunförsvaret.

Benstommen

Förhållandet mellan Kalcium, fosfor och koppar styrker Skelettet. Glukosamin och substans av chrondrotin har effekt på pålagringar och stärker lederna.

Hud och Päls

Optimalt förhållande mellan Omega 3 och Omega 6 ger en blank päls och sund hud. Denna effekt optimeras genom bruk av bl.a. vitamin E, biotin och zink.

Bättre ingredienser ger bättre resultat.