Carola Lind kommer till Stall Rustorp och tar emot för hovterapi- och equipatbehandling 23-25/10. Alla 40 platser är redan bokade men kom gärna förbi för att få en inblick i vad det innebär. 13 hästar skall genomgå en tre dagar lång hovteraptbehandling vilket innebär att de måste vara avskodda. Ska de skos igen så är det bra om hovslagaren är öppen för att diskutera med Carola hur den ska verkas innan skon slås på. Dessa hästar kommer sedan på lördagen oxå att få equipatibehandling och sedan på söndagen bara hovterapi igen. Vi börjar på fredagen kl 9 och håller på till ca 19 med både hovterapi och equipatbehandling på häst och behandling människa. Det är ju väldigt bra om ryttaren oxå är rak när hästen nu blir det 😉 På lördagen börjar vi återigen kl 9-19 men då bara med hovterapihästarna som då ska få både hovterapi och equipatibehandling. På söndagen börjar vi kl 9 till ca 14 med sista hovterapibehandlingen på de hästar som ska ha det.

20-22/11 kommer Carola att vara i Säffle hos Newton Equestrian och där finns några platser kvar. Är du intresserad ta kontakt med Linda Hultkrantz på tel 073-818 44 83 eller mail lindahultkrantz@yahoo.se.

Priser: Equipatbehandling 700kr
Behandling människa 500kr
Hovterapi i tre dagar plus euipatbehandling 1500kr

Hovterapi http://funktionellhovterapi.se/hovkartan.html

Equipati http://equipati.se/

Carola Lind: ”Jag är specialiserad på analyser av rörelsemönster, hovars balans och rörelseapparatens funktion.

I många fall kallas jag in när allt annat är gjort” för att läsa av rörelsemönstret och för att finna det där som ingen annan har sett.

Även stökiga hästar brukar känna förtroende och inga problem är konstiga för mig att ta mig an.

Jag har en stor erfarenhet av att omstarta hästar och att finna den bästa möjligheten för just din häst och dig.”

”Som Equipat har jag alla verktyg du kan tänka dig, utöver de traditionella behandligsmetoderna vi känner till.

Energimedicin och holistisk balansering är det som utgör min verktygslåda.

Du får alltid en egen verktygslåda med dig hem för att bibehålla den nyvunna balansen.”

blogg

carola

clhest

trixi_auf_schimmel