Jag kommer att vara på Hästmässan i Borås nu i helgen den 12-14 oktober. Jag var på Hästmässan förra året också, det är inte den största mässan, även om den blir större i år än förra året men jag tycker helt klart att det är en av de trevligaste mässorna att vara på. Så passa på att komma!!

Jag kommer att ha med mig både Barefoot och JES sadlar, Equine Fusion joggingskor och bettlösa träns mm. Det är ett bra tillfälle att provsitta sadlarna och känna och klämma på träns och joggingskor.

Lite bilder från förra årets mässa finns här! 

Föreläsning på Fredag kl 18.00

Nu på fredag kommer jag att föreläsa om hästens biomekanik, sadelns påverkan på hästen och hur du själv kan kontrollera din sadeln.

Jag brukar på mina föreläsningar ha en  häst att rita på, det gick inte att lösa på Hästmässan denna gången. Istället kommer jag att visa en en del bilder i föreläsningssalen om hästens anatomi och biomekanik, samt att jag kommer att ha med bäcken för att visa skillnad mellan manligt och kvinnligt. Men framför allt kommer jag att gå igenom vad du skall tänka på när du stall välja en sadel till din häst och hur du själv kan kontrollera din sadel.

Läs mer om mina föreläsningar med hästen som white board här! 

Hela programmet för hästmässan finns här!

Alla får en broschyr hur man själv kan kontrollera sin sadel på stallgången!