CHEK-Institute

Holistisk livsstils coach enligt Chek
I dagens samhälle med allt som det erbjuder kan det vara svårt att reda ut vad som är bra och dåligt. Alla har sina knep att få dig att tro på just vad de erbjuder t.ex. i mataffären. Ska man vara helt krass så kanske det är 10% som är värt att köpa där inne. Allt annat är inte bra för oss. Hur/när vi sover, vad/hur vi äter och dricker, hur vi andas och tänker bestämmer hur vi mår. Hur vi mår avspeglar sig i samspelet med arbetskamrater, vänner, barnen, äkta hälften och inte minst hästarna. Vill du nå bra resultat och må bra kan jag hjälpa dig med en grund att stå på vad gäller äta, sova, dricka, tänka och andas. Sedan är det upp till dig att använda de verktyg jag gett dig för att göra vägen till målet så kort som möjligt.

Som Holistisk livsstils coach erbjuder jag en närings- och livsstilsanalys och ger en ger konkreta förslag på förändring/ar utifrån vad analysen visar.

 

Detta är tjänsten för dig som vill ta ett helhetsgrepp om din hälsa.

Kost och Livsstilscoaching hjälper dig till en hälsosam livsstil i vardagen. Detta är inte en ”quickfix” utan är uppbyggt för att skapa långvarig hälsa och bygga upp hälsosamma rutiner som fungerar i din vardag. En förändring tar mellan 3-12 månader att genomföra.

Helhetstänk eller holistiskt är mitt arbetssätt, det betyder att jag inte fokuserar på symtom eller enskilda system i kroppen utan utvärderar din livsstil som en helhet.

Du kommer att fylla i olika formulär, hur dina mat, tränings och sovvanor ser ut samt dina målsättningar i livet. Därefter anpassar jag ditt program efter vad just du behöver för att få tillbaka balansen i kroppen. Detta görs i flera steg och innebär att vi kommer att träffas ett antal gånger över tid mot hälsa och vitalitet.

Tjänsten är för dig som är beredd att satsa både tid och ansträngning på dig själv och din hälsa.

Det finns ingen beskrivning tillgänglig för fotot.